Uitzendbureau in de zorg

Met ons uitzendbureau in de zorg biedt BTOzorg zorginstellingen en thuiszorg organisaties de mogelijkheid om gebruik te maken van de professionele ZZP zorgverleners van ons zorgteam. Bij tijdelijke pieken, onderbezetting of ziektes binnen uw organisatie, heeft BTOzorg de beste oplossingen met behulp van ZZP-ers in de zorg. Daarmee kunt u snel de nodige zorgverleners via onze Zorg uitzendbureau tegen aantrekkelijke tarieven inhuren.

ZZP in de zorg

Voor het bieden van intramurale zorg kunt u als zorginstelling of thuiszorgorganisatie via ons uitzendbureau in de zorg deskundige en ervaren zelfstandige zorgverleners inhuren. Een ZZP-er in de zorg kan waar nodig uw personeelstekort aanvullen, waardoor er per direct een einde aan uw bezettingsprobleem gemaakt kan worden. Onze flexpool van zorgverleners voldoen aan alle eisen, zijn enorm flexibel en beschikken over de juiste diploma’s en zijn in het bezit van een VAR en VOG verklaring

De voordelen van freelance zorgverleners van BTOzorg

  • Wij werken alleen met gediplomeerde, deskundige zorgverleners
  • Direct inzetbaar binnen uw eigen team
  • Snel kunnen reageren op uw personeelsaanvraag
  • U kunt 24 uur per dag een beroep op ons doen
  • Besparen op personeelskosten voor (inval) medewerkers
  • Zeer aantrekkelijke tarieven
  • U heeft geen indirecte kosten en risico’s bij ZZP zorgverleners
  • Korte communicatie lijnen

Tijdelijke ZZP zorgverleners nodig?

Door het gericht inzetten van een ZZP-er in de zorg of waar nodig meerdere zorgverleners, biedt uw zorginstelling de mogelijkheid om flexibel en efficiënt te reageren op pieken in de zorgvraag. BTOzorg beschikt over een diversiteit aan gedreven en ervaren freelance zorgverleners die hun vak verstaan en flexibel inzetbaar zijn.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het inhuren van ZZP-ers in de zorg via BTOzorg of wilt u hiervoor een aanvraag indienen? Vul dan uw gegevens in en dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Ons uitzendbureau in de Zorg levert de beste zorgverleners