Werken in de zorg

BTOzorg biedt een zelfstandige ZZP-er in de zorg de mogelijkheid om via ons uitzendbureau bemiddelt te worden bij de zorgaanvragen die wij binnen krijgen. Wij zijn altijd op zoek naar gediplomeerde zorgverleners die graag willen werken in de thuiszorg. Via BTOzorg ga je zelfstandig als thuiszorgmedewerker aan de slag in je eigen regio. Je kunt zelf aangeven naar welke zorgregio’s je voorkeur uitgaat.

Werken in de thuiszorg voor beginners en ervaren zorgverleners

Of je nu een beginnende zorgmedewerker bent of je hebt al eerder in de (thuis)zorg gewerkt en je wilt graag weer aan de slag, wij horen graag wie je bent. Samen zorgen wij er voor dat onze cliënten zo lang mogelijk  in hun eigen woning en leefomgeving kunnen blijven. Indien je graag als ZZP-er in de zorg werkt, biedt BTOzorg met zijn landelijke dekking in diverse regio’s de meeste kansen op een fijne opdrachten met flexibele werktijden.

Wat ga je doen in de thuiszorg?

Afhankelijk van je opleiding, kennis, werkervaring en eigen wensen, zoeken wij naar de juiste match. Waar mogelijk kun je dan ingezet worden bij binnenkomende of lopende zorgopdrachten daarna ga je zelfstandig aan de slag in de particuliere thuiszorg of verpleging. Als zelfstandige zorgmedewerker heb je belangrijke en dankbare taken voor mensen die hulpbehoevend zijn.

Waarom werken in de thuiszorg via BTOzorg?

Waarom werken via BTOzorg zo zijn voordelen heeft:

  • Je kunt zelf je eigen regio’s kiezen waar je wilt werken
  • Je blijft zelfstandig ondernemer en wordt door ons ingehuurd
  • Je hoeft zelf niet achter cliënten aan te gaan, wij bemiddelen in werk
  • Je bepaalt je eigen werktijden en dit brengt veel flexibiliteit met zich mee
  • Je kunt naar wens altijd meer of minder ingezet worden

Ben je geïnteresseerd om via BTOzorg als zelfstandig zorgverlener aan de slag te gaan? Vul dan hieronder je naam, emailadres en telefoonnummer en upload je CV, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

“Kom je ook in het zorgteam bij BTOzorg?”