Particuliere Thuiszorg

BTOzorg is gespecialiseerd in particuliere thuiszorg voor mensen, ouderen en patiënten die thuiszorg nodig hebben. Als bemiddelingsbureau in thuiszorg met een groot landelijk netwerk van aangesloten zorgprofessionals, bemiddelen wij tussen cliënten en zorgverleners. Op deze manier kunnen wij snel en zorgvuldig de juiste thuiszorg voor u inzetten.

Particuliere thuiszorg op maat

Als u voor u zelf of voor uw hulpbehoevende ouder particuliere thuiszorg in wilt schalen, heeft u hier zelf de controle over. U kunt dan ook uw eigen zorgaanbieder en hulpverlener kiezen. Wanneer blijkt dat extra zorg nodig is, zijn er bij ons diverse mogelijkheden, waarbij de zorg precies op uw wensen en behoefte wordt afgestemd. Denk hierbij aan 24 uurszorg, of een vorm van extramurale zorg.   Indien mantelzorg van uw naasten niet mogelijk of niet afdoende is, kunt u beter particuliere thuiszorg op maat bij ons aanvragen. Dan weet u zeker dat elke zorgvraag in goede handen is.

Daarnaast wordt BTOzorg ook vaak ingezet bij intramurale zorg voor zorginstellingen, als er behoefte is  aan externe particuliere thuiszorg.

Wanneer particuliere thuiszorg aanvragen?

Er kunnen diverse redenen zijn wanneer u particuliere thuiszorg aan wilt vragen:

  • U kunt u zelf niet meer goed wassen, douchen, baden of aankleden
  • U heeft hulp nodig bij eten en drinken
  • U heeft veel pijn en dagelijkse handelingen kunt u niet (goed) meer uitvoeren
  • Uw ziekte of handicap belemmert u om u zelf te kunnen verzorgen
  • Mantelzorg van naasten is niet mogelijk

Bij BTOzorg staat de patiënt centraal. In goed overleg met u bepalen wij welke thuiszorg noodzakelijk is. Daarbij zorgen wij voor een goede afstemming van de zorgvraag met uw huisarts, het ziekenhuis, maatschappelijk werk, thuiszorg, wijkverpleging of andere betrokken instellingen. Na een ziekenhuisopname of voor speciale wondverzorging kunnen wij onze verpleging inzetten.

De juiste thuiszorg op maat met vaste zorgmedewerkers

De professionele zorgverleners en professionals die voor BTOzorg werken, bieden thuiszorg naar behoefte. Daarbij heeft u altijd een klein team van zorgverleners, zodat u niet telkens met vreemde thuiszorgmedewerkers te maken krijgt. Dat is ook wel zo fijn voor u. Zo kunt u een band opbouwen met uw zorgverlener en weet u wie er bij u komt over de loop van de periode dat u thuiszorg nodig heeft.

Hoe lang heeft u thuiszorg nodig?

Afhankelijk van uw behoefte wordt de thuiszorg die u nodig heeft vastgesteld. Dit kan voor enkele weken zijn, maar ook voor langere tijd of pertinent. Nadat u telefonisch overleg heeft gehad met BTOzorg, komen wij graag bij u langs voor een intakegesprek. Tijdens de duur van de zorgverlening, houden wij intensief contact met u, zodat wij mogelijke vragen kunnen beantwoorden of waar nodig de thuiszorg kunnen aanpassen.

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden van onze thuiszorg zijn, heeft u een zorgvraag of heeft u op korte termijn hulp nodig? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

“U wilt toch ook thuiszorg dat bij uw behoefte past?”

De voordelen van onze thuiszorg

  • Een vast team van zorgverleners
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag de juiste thuiszorg
  • Zeer betrokken bij uw zorgvraag en hulpbehoefte
  • Altijd hulp dichtbij huis zoals u het nodig heeft
  • Bij spoed zijn wij snel aanwezig
particuliere thuiszorg