Verpleging

BTOzorg biedt mogelijkheden voor verpleging aan huis voor patiënten en ouderen die verpleging en verzorging nodig hebben. Als bemiddelingsbureau in thuiszorg met een groot landelijk netwerk van aangesloten ZZP verpleegkundigen, bemiddelen wij tussen cliënten en zorgverleners. Met verpleging en verzorging van BTOzorg krijgt u precies de hulp en ondersteuning die u nodig heeft.

Verpleging aan huis

Na een ziekenhuisopname, ongeval, ernstige ziekte of door andere lichamelijke klachten bij ouderdom, kunt u (tijdelijk) een verpleegkundige nodig hebben. Voor de medische ondersteuning bij uw verzorging staan onze verpleegkundigen in uw regio voor u klaar. Een ervaren ZZP verpleegkundige is erg gemotiveerd en betrokken om u bij uw dagelijkse verpleging te helpen. Waar nodig kunnen wij ook 24 uurs zorg bieden.

Heeft u verpleging thuis nodig?

Bij één of meer van onderstaande zorgvragen kunt u verpleging aanvragen:

 • Het verzorgen van wonden en het toedienen van medicijnen
 • Het toedienen van zuurstof en het bewaken van monitors
 • Alle verpleegkundige handelingen, injecties toedienen, stoma verzorging etc.
 • Hulp bij het revalideren of herstellen van ziekte
 • Het geven van advies, instructies en voorlichting aan patiënt en familieleden
 • U heeft veel pijn en dagelijkse handelingen kunt u niet (goed) meer uitvoeren
 • Uw ziekte belemmert u om u zelf te kunnen verzorgen

Een zzp verpleegkundige aan huis werkt samen met uw huisarts, ziekenhuis, specialisten en apotheek, zodat de juiste zorg op elkaar is afgestemd. Waar nodig voeren wij overleg met betrokken disciplines. Samen met u beoordeelt de verpleegkundige welke verpleging en ondersteuning u nodig heeft.

Zorgplan opstellen

De verpleegkundige zal in samenwerking met u, de huisarts, ziekenhuis en andere betrokken, waaronder eventuele mantelzorgers een zorgplan opstellen. Hierin kan de verpleging, de tijdsplanning en andere hulp op de juiste manier worden gecoördineerd. Op deze manier kunnen ook huidige mantelzorgers meedraaien in samenwerking met onze verpleegkundigen of bij particuliere thuiszorg op maat.

Hoe lang is de verpleegkundige nodig?

Afhankelijk van uw behoefte wordt de verpleging aan huis vastgesteld. Dit varieert van enkele weken tot meerdere maanden. Waar nodig kan de verpleging en verzorging ook overgaan in palliatieve zorg of terminale zorg.  Als u ons heeft benaderd, komen wij graag bij u langs voor een intakegesprek en nemen wij uw behoefte, vragen en wensen door. Met verpleging aan huis kunt u gewoon vanuit uw eigen huis verpleegd worden en die zorg biedt BTOzorg u graag.

De juiste thuiszorg op maat met vaste zorgmedewerkers

De professionele zorgverleners en professionals die voor BTOzorg werken, bieden thuiszorg naar behoefte. Daarbij heeft u altijd een klein team van zorgverleners, zodat u niet telkens met vreemde thuiszorgmedewerkers te maken krijgt. Dat is ook wel zo fijn voor u. Zo kunt u een band opbouwen met uw zorgverlener en weet u wie er bij u komt over de loop van de periode dat u thuiszorg nodig heeft.

Hoe lang heeft u thuiszorg nodig?

Afhankelijk van uw behoefte wordt de thuiszorg die u nodig heeft vastgesteld. Dit kan voor enkele weken zijn, maar ook voor langere tijd of pertinent. Nadat u telefonisch overleg heeft gehad met BTOzorg, komen wij graag bij u langs voor een intakegesprek. Tijdens de duur van de zorgverlening, houden wij intensief contact met u, zodat wij mogelijke vragen kunnen beantwoorden of waar nodig de thuiszorg kunnen aanpassen.

Zoekt u een verpleegkundige voor u zelf, uw ouder, kind of cliënt? Is er op korte termijn verpleging nodig of heeft u een spoedaanvraag? Bij spoed kunt u ons gelijk bellen of klik door naar ons contactformulier en dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

“Met verpleging aan huis bepaalt u zelf wat u nodig heeft”

De voordelen van verpleging aan huis van BTOzorg

 • Een vast team van ZZP verpleegkundigen
 • Voor zowel verpleging als 24 uurs zorg of thuiszorg
 • Uw eigen verpleegkundige bij u in de buurt
 • Ook voor spoedeisende hulp of zorgvraag
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag de juiste zorg
 • Hoge kwaliteit en professionaliteit van deskundige verplegers