Voor ZZP’ers

Als je van jouw passie jouw beroep hebt gemaakt als ZZP’er in de zorg en je wilt aan de slag dan ben je bij ons in goede handen. Of je nu een beginnende zorgmedewerker bent of je hebt al eerder in de (thuis-)zorg gewerkt en je wil (weer) aan de slag.

Afhankelijk van jouw opleiding, kennis, werkervaring en eigen wensen, gaan wij op zoek naar de juiste match.

Je wordt ingezet op binnenkomende of lopende zorgopdrachten en gaat zelfstandig aan de slag in de thuiszorg of verpleging. Als zorg-ZZP’er ben je belangrijk voor mensen die hulpbehoevend zijn.

Wij zorgen voor werk, jij als zorg-ZZP’er voor goede zorg

Nadat wij eerst uitgebreid kennis met je hebben gemaakt, gaan we op zoek naar werk voor jou. Zodra we een opdracht voor je hebben gevonden zetten wij die in ons planningsysteem. Zodat voor jou in één oogopslag duidelijk wordt waar en wanneer jouw inzet gewenst is.

Ons urenregistratiesysteem zorgt er voor dat het bijhouden van jouw gewerkte uren snel en eenvoudig kan. Zo hoef je niet veel tijd te besteden aan jouw administratie. Wel zo prettig.

De voordelen

N

Kies zelf de regio’s kiezen waar je wilt werken.

N

Bepaal jouw werktijden, het aantal uren en blijf flexibel.

N

Zelfstandig ondernemen maar wij bemiddelen voor je.

N

Jij zorgt voor goede zorg, wij voor werk!

Ook een zorg-ZZP’er worden?

Als jij nog niet in het bezit bent van de juiste documenten kunnen we je ook daar bij helpen. Eigenlijk doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij kunt gaan doen waar je blij van wordt en gewoon lekker aan het werk kunt gaan!

Het solliciatie proces

Bekijk vacatures

Er zijn op dit moment geen actuele vacatures, maar we nodigen je van harte uit voor een open sollicitatie voorzien van Curriculum Vitae, te sturen naar info@btozorg.nl. Onder vermelding van ‘open sollicitatie’.