Over ons

BTO Zorg is een bemiddelingsbureau. Wij bemiddelen tussen zorgorganisaties en zorg-ZZP’ers.

Betrouwbaar, betrokken en bekend in de Duin- en Bollenstreek, Den Haag, Gouda en Hoofddorp, maar met een landelijke dekking en netwerk.

Met onze jarenlange ervaring in de thuiszorg, terminale zorg, verpleging aan bed en personeelsplanning zijn wij, Ada Esser en Margreet van Beelen, vanaf 2013 de drijvende kracht achter BTO Zorg. Thuiszorg, intramurale zorg, extramurale zorg, palliatieve zorg, terminale zorg, 24 uurs zorg en verpleging thuis door heel Nederland.

Wij regelen zorg op maat voor ouderen, zieken en andere hulpbehoevenden. Dit doen wij met behulp van professionele zorg-ZZP’ers die bij ons bureau zijn aangesloten. Wij werken alleen met gediplomeerde zorgverleners die, net als wij. de juiste focus hebben op kwalitatieve, hoogwaardige zorg en verpleging voor mensen die een beroep op ons doen.

Wij werken langdurig en vertrouwd samen met

Het antwoord op uw zorgvraag

{

BTO Zorg is voor Topaz een betrouwbare leverancier van goede zorg. ZZP-ers waar wij altijd, 24/7, een beroep op kunnen doen. Een echte samenwerkingspartner waar wij op kunnen vertrouwen. Topaz werkt al een aantal jaren heel nauw samen en de dienstverlening is persoonlijk en vakkundig.

Topaz
Zorgorganisatie
{

Fijn bureau om mee samen te werken! Vanuit de GRZ werken wij allereerst samen met BTO Zorg. Diensten worden aangeboden door Planner via mail of app en worden spoedig opgelost rekening houdend met het niveau dat op dat moment nodig is! In mijn ervaring alleen pluspunten en geen minpunten.

Planner GRZ
Zorgorganisatie