Zorgorganisaties

Door ziekteverzuim of een hoge zorgvraag heeft u het als zorginstelling of thuiszorgorganisatie niet altijd even makkelijk. Het hooghouden van de kwaliteit van de zorg die u wilt bieden kan dan in gevaar komen.

BTO Zorg biedt meer dan alleen de oplossing voor uw personeelsbehoefte.

Wij willen de partner zijn die u helpt om uw team op orde te houden en de kwaliteit van de intra- en extramurale zorg die u gewend bent te waarborgen. Onze zorgprofessionals werken zelfstandig én functioneren direct goed in uw eigen team.

Zo gaan wij te werk

Zodra wij uw zorgvraag hebben ontvangen gaan we aan de slag om de juiste zorg-ZZP’er voor u te vinden. Als we de goede match gevonden hebben brengen wij u met elkaar in contact. Na een korte introductie kan de zorgprofessional moeiteloos meedraaien in uw team. Zo kunt u de kwaliteit blijven leveren die u gewend bent en ontvangt degene die zorg nodig heeft de zorg die hij/zij verdient.

Schakel BTO Zorg in

U legt ons uit waar u behoefte aan heeft.

Wij bieden de oplossing

Wij gaan op zoek naar degene die in uw behoefte kan voorzien.

Kosten

Wij bieden u goede zorg tegen een aantrekkelijk tarief. U betaalt aan ons, wij betalen uw zorg-ZZP’er.

Wij werken langdurig en vertrouwd samen met

Het antwoord op uw zorgvraag

{

BTO Zorg is voor Topaz een betrouwbare leverancier van goede zorg. ZZP-ers waar wij altijd, 24/7, een beroep op kunnen doen. Een echte samenwerkingspartner waar wij op kunnen vertrouwen. Topaz werkt al een aantal jaren heel nauw samen en de dienstverlening is persoonlijk en vakkundig.

Topaz
Zorgorganisatie
{

Fijn bureau om mee samen te werken! Vanuit de GRZ werken wij allereerst samen met BTO Zorg. Diensten worden aangeboden door Planner via mail of app en worden spoedig opgelost rekening houdend met het niveau dat op dat moment nodig is! In mijn ervaring alleen pluspunten en geen minpunten.

Planner GRZ
Zorgorganisatie

Heeft u een tijdelijk personeelsprobleem?

Zorg dat u het leveren van zorg niet uw eigen probleem wordt, maar schakel BTO Zorg in. Wij zorgen graag voor uw zorg.